Bed & Kitchen

Onze vakantiewoning met slaapkamer, eigen luxe keuken (dus geen bed&breakfast!), woonkamer en douche is gelegen op de 1e verdieping en via een eigen ingang en trap bereikbaar. Het is door Robert in 2012 geheel gerenoveerd en door Iris met de grootste zorg eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien. Een zeer centraal gelegen vakantiewoning in Zuid-Limburg, van waaruit de mooiste wandel- en fietstochten gemaakt kunnen worden.

Luxe inbouwkoffiemachine met gratis bonen

Op 50 m2 oppervlakte bevindt zich een ruime woonkamer met zithoek en eetgedeelte, een volledig nieuw ingerichte keuken met afwasmachine, luxe inbouwkoffieautomaat (incl. koffiebonen) en aparte oven, een slaapkamer met een heerlijk 2-persoonsbed en wastafelmeubel en tot slot een aparte douche en aparte wc. De ruime woonkamer beschikt over een slaapbank voor 2 personen. Airconditioning is tevens aanwezig, net als Wi-Fi, een LCD TV en een DVD-speler.

Loungen in onze tuin

Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van een apart gedeelte van onze mooie tuin, waar een loungebank staat en waar kinderen met een bal kunnen spelen of kunnen schommelen.

Voor de fietsers is er een droge en veilige ruimte beschikbaar voor het stallen van fietsen.