Wie is Simply11

Wij zijn Robert en Iris Knobbe en sinds 2013 de trotse verhuurders van de compleet ingerichte vakantiewoning Simply11 Bed&Kitchen. Met deze woning willen graag iedereen, die om wat voor reden dan ook Zuid-Limburg bezoekt, een comfortabel en prettig verblijf bieden.

Dichtbij Maastricht, Valkenburg en Aken

Onze vakantiewoning  is gelegen in het gehucht Molsberg en kijkt uit over het mooie Simpelveld. Toeristisch gezien is deze streek een aanrader. Steden als Maastricht, Valkenburg of Aken maar ook Parkstad Limburg of het Heuvelland zijn zeer makkelijk en snel bereikbaar. Ook liggen wandel- en fietsroutes binnen handbereik. Meer informatie vindt u bij omgeving.

Het sfeervol ingerichte appartement, gelegen op de 1e verdieping, is van alle gemakken voorzien. Ideaal om met partner, gezin of vrienden (max. 4 personen) een gezellige tijd door te brengen in Zuid-Limburg. De formules weekend, mid-week of week zijn beschikbaar aan betaalbare prijzen.  Zie ook onze beschikbaarheidskalender en onze  contactgegevens.

"Tijdens de warme zomer mochten we hier verblijven. Een gastvrij welkom met heerlijk stokbrood en kaas: een tractatie! De airco was met de hittegolf geen overbodige luxe, daar hebben we ook veel gebruik van gemaakt. Regelmatig werd geïnformeerd of alles naar wens was. Behulpzaam en geïntereseerd. We raden het echt aan: Rust, luxe en een mooie omgeving!"
Gerry & John