Wie is Simply11

Wij zijn Iris en Robert Knobbe uit Simpelveld en verhuren sinds 2013 een compleet ingerichte vakantiewoning, waarmee we iedereen, die om wat voor reden dan ook Zuid-Limburg bezoekt, een comfortabel en zeer prettig verblijf willen bieden.

Dichtbij Parkstad Limburg, Maastricht en Aken

Onze vakantiewoning met “Bed & Kitchen” is gelegen in het gehucht Molsberg en kijkt uit over het mooie Simpelveld. Toeristisch gezien is deze streek een aanrader. Steden als Maastricht, Valkenburg of Aken maar ook Parkstad Limburg of het Heuvelland zijn zeer makkelijk en snel bereikbaar. Ook liggen wandel- en fietsroutes binnen handbereik. Meer informatie vindt u bij omgeving.

Het sfeervol ingerichte appartement, gelegen op de 1e verdieping, is van alle gemakken voorzien. Ideaal om met partner, gezin of vrienden (max. 4 personen) een gezellige tijd door te brengen en activiteiten te ondernemen in Zuid-Limburg. De formules weekend, mid-week of week zijn beschikbaar aan betaalbare prijzen.  Zie ook onze beschikbaarheidskalender.

Via onze contactgegevens kunt u ons bereiken voor meer informatie of voor het vastleggen van een reservering.  Ons gastenboek tenslotte laat zien hoe onze gasten Simply11 beoordelen en dat heeft reeds geresulteerd in een “Highly recommended Zoover Award 2014” en een “Zoover Gold Award 2015”, waar we natuurlijk erg blij mee zijn!